Bulibasa rromilor banateni, rapus de infarct. Bulibasa rromilor din judetul Timis, Nicolae Mihai, a murit in urma unui infarct, fiind singur acasa in momentul in care s-a simtit rau, relateaza Mediafax. "Avea probleme cu inima, dar se trata, a fost
Bulibasa rromilor banateni, rapus de infarct. Bulibasa rromilor din judetul Timis, Nicolae Mihai, a murit in urma unui infarct, fiind singur acasa in momentul in care s-a simtit rau, relateaza Mediafax. "Avea probleme cu inima, dar se trata, a fost la medic si lua medicamente. Cand a facut infarct era singur acasa, nu era nimeni cu el. Cand a venit familia l-a gasit mort si nu a mai putut face nimeni nimic", a spus Mario Mihai, nepotul sau. Liderul rromilor banateni va fi inmormanat astazi. Fetusul descoperit in hotel avea cinci luni. Fetusul descoperit acum doua zile de catre o camerista in tavanul camerei unui hotel din Pascani a fost nascut mort si avea circa cinci luni, au stabilit medicii legisti. Desi sunt siguri ca nu e vorba de o pruncucidere, politistii cauta in continuare cuplul care a stat in urma cu trei saptamani in camera respectiva si a lasat pe cearsafuri si pe prosoape urme de sange. Dosarul medicului Ciomu, lipsa la Tribunal. Medicul Naum Ciomu, judecat pentru sectionarea in trei bucati a penisului unui pacient, va fi chemat la Tribunalul Bucuresti pe 12 decembrie. Magistratii au amanat, ieri, procesul, intrucat dosarul acestuia nu s-a intors de la IML. Medicii legisti vor finaliza o expertiza traumatologica asupra victimei si alta psihiatrica asupra medicului. Cu masina in magazinul benzinariei. Un autoturism scapat de sub control a intrat, marti seara, in vitrinele magazinului dintr-o benzinarie aflata la intrarea in Drobeta Turnu Severin. Soferul autoturismului a vrut sa intre in statie ca sa alimenteze, dar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului si s-a oprit in vitrinele magazinului, provocand importante pagube materiale. Autorii jafului cu pistol-bricheta, arestati. Cei cinci tineri implicati in jaful armat comis sub amenintarea unei brichete tip pistol la o statie Petrom din municipiul Satu Mare au fost arestati preventiv, marti seara, pentru 29 de zile. Infractorii, care reusisera sa fure toti banii din seiful benzinariei, risca sa primeasca 15 ani de puscarie pentru talharie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.