Un grup de 17 tineri din PSD Bu­curesti i-a cerut ieri lui Adrian Nastase (foto), printr-o scrisoare deschisa, "sa se implice activ in viata politica romaneasca" si sa fie in "prima linie a disputelor politice, alaturi de personalitatile m
Un grup de 17 tineri din PSD Bu­curesti i-a cerut ieri lui Adrian Nastase (foto), printr-o scrisoare deschisa, "sa se implice activ in viata politica romaneasca" si sa fie in "prima linie a disputelor politice, alaturi de personalitatile marcante ale PSD". "Suntem convinsi ca spi­ri­tul dumneavoastra de actiune si energia dovedita in numeroase oca­zii sunt gata sa se exprime iar in fa­voarea PSD. Suntem convinsi ca nu v-ati spus ultimul cuvant pe sce­na politica romaneasca. Consi­de­ram ca experienta pe care ati acumulat-o in diplomatie, in Parlamentul Romaniei, si in 17 ani de de­mocratie in Romania pot face dife­renta intre PSD si celelalte for­ma­tiuni politice din Romania, in bene­ficiul PSD", se arata in scrisoare.  REACTII. Liderul Organiza­tiei Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca scrisoarea tinerilor tine de opinia lor personala si a aratat ca este normal ca, intr-o orga­ni­zatie cu 60.000 de membri, cum este PSD Bu­curesti, sa existe pareri pro si con­tra. In schimb, presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, a spus ca nu ii cunoaste pe semnatarii scri­so­rii si a avertizat ca acestia exprima o opinie personala care nu reprez­in­ta TSD. Contactat de Me­dia­fax, Adrian Nastase a declarat ca nu a citit inca scrisoarea si ca va face co­mentarii duminica, atunci cand va reveni in tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.