I se spune "tigrul din ring" si a castigat bronzul la Mondiale, la doar 17 ani. Putini stiu insa ca Ionut Bodalcu , sportivul din Constanta care detine si titlul de vicecampion national, s-a apucat de box de frica sa nu ia bataie de la baietii din c
I se spune "tigrul din ring" si a castigat bronzul la Mondiale, la doar 17 ani. Putini stiu insa ca Ionut Bodalcu , sportivul din Constanta care detine si titlul de vicecampion national, s-a apucat de box de frica sa nu ia bataie de la baietii din cartier. La 12 ani, parintilor le-a venit ideea sa-l dea la box, sa prinda curaj. Nu i-a placut la inceput, dar a trebuit sa se obisnuiasca, pentru ca altfel risca sa vina batut acasa de catre "profesionistii" cartierului, care asteptau motiv de cearta in fiecare seara. Acum cei care se tem sunt parintii, care urmaresc cu sufletul la gura fiecare meci al lui Ionut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.