Clientii persoane juridice care se aboneaza la serviciile de voce si Internet ale Romtelecom beneficiaza, in lunile urmatoare, de oferte promotionale pentru sustinerea afacerilor companiilor mici si mijlocii, care aduc preturi si calitate mai bune, i
Clientii persoane juridice care se aboneaza la serviciile de voce si Internet ale Romtelecom beneficiaza, in lunile urmatoare, de oferte promotionale pentru sustinerea afacerilor companiilor mici si mijlocii, care aduc preturi si calitate mai bune, informeaza compania. Astfel, cheltuielile pentru comunicatii (acces Internet de banda larga si voce) pot fi mult reduse daca se opteaza pentru unul dintre noile abonamente ClickNet. Acestea sunt disponibile la viteze mai mari, de 1,3 sau 6 Mbps, la preturi echivalente sau chiar mai mici decat alte oferte existente in acest moment pe piata, prin oferta valabila pana la 31 octombrie 2007. Astfel, tariful promotional lunar, fara TVA, variaza de la 7,5 euro - ClickNet 1Mbps, la 12,5 euro - ClickNet 3Mbps sau 24,5 euro - ClickNet Business 6 Mbps.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.