Treizeci si doi de romani care au fost inselati de mafiile locurilor de munca au sosit duminica la Sevilla si s-au instalat in piata de Los Andes, in speranta ca vor putea lua legatura cu consulatul Romaniei din acest oras. Romanii au declarat ca au
Treizeci si doi de romani care au fost inselati de mafiile locurilor de munca au sosit duminica la Sevilla si s-au instalat in piata de Los Andes, in speranta ca vor putea lua legatura cu consulatul Romaniei din acest oras. Romanii au declarat ca au fost selectati in Bucuresti de un cetatean roman stabilit in Sevilla, cu false promisiuni de munca, si au sosit in urma cu trei saptamani in localitatea Bollullos. Odata ajunsi aici, doar unii dintre romani au putut lucra intr-o vie si la culesul de masline, insa niciunul dintre ei nu a fost retribuit pentru munca depusa. Romanii s-au mai plans ca in tot acest timp au trait in conditii inumane, in baraci ridicate chiar de ei, fara apa, fara lumina si fara minime conditii de salubritate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.