AXN, ora 23.00
"Povestea unui cavaler" (actiune)
Cavaleri, turnire, tradari, petreceri, femei si Heath Ledger in rolul principal. In traditia productiilor de epoca, "Povestea unui cavaler" ne intoarce in Evul Mediu, prezentandu-ne obisnuite
AXN, ora 23.00
"Povestea unui cavaler" (actiune)
Cavaleri, turnire, tradari, petreceri, femei si Heath Ledger in rolul principal. In traditia productiilor de epoca, "Povestea unui cavaler" ne intoarce in Evul Mediu, prezentandu-ne obisnuitele intreceri dintre cavaleri in goana dupa glorie, onoare, bani si poate atentia unei doamne.

Viasat History, ora 20.30
"Banii: Batalia blanurilor" (documentar)
In anul 2002, guvernul Marii Britanii a interzis productia de blana naturala pe teritoriul englez. Dar, pe cand ultimele crescatorii de animale pentru blana se inchideau, producatorii de articole din blana naturala au raportat o uriasa crestere a volumului vanzarilor. Blana era din nou la moda! Toata lumea o poarta, de la manechine, pe podiumul de prezentare, la oamenii obisnuiti, pe strada. Dar cine o va produce? A impins oare guvernul britanic aceasta afacere profitabila peste hotare? La aceste intrebari vor incerca sa raspunda designeri, producatori de articole din blana si membri ai miscarii pentru protectia animalelor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.