"U" CRAIOVA Candva in relatii de amicitie si colaborare, Universitatea si Pandurii se afla acum la cutite. Ultimul scandal dintre cele doua cluburi s-a consumat ieri, cand gruparea din Targu-Jiu s-a opus televizarii partidei din cadrul Cupei Rom
"U" CRAIOVA Candva in relatii de amicitie si colaborare, Universitatea si Pandurii se afla acum la cutite. Ultimul scandal dintre cele doua cluburi s-a consumat ieri, cand gruparea din Targu-Jiu s-a opus televizarii partidei din cadrul Cupei Romaniei, transmisiune care ar fi presupus ca meciul sa se dispute in alta parte decat pe terenul Pandurilor.   DISCORDIE. FRF si Antena 1, postul care intentiona sa televizeze intalnirea, au solicitat ieri ca meciul sa se dispute la Pitesti, Mioveni sau Ramnicu Valcea. Desi craiovenii s-au declarat de acord, gorjenii au refuzat din start. "Nu se lauda Condescu de faptul ca ne bate pe oriunde ne prinde? Acum, daca televiziunea si FRF vor sa se joace in alta parte, ce va face, ii va ameninta ca duce minerii peste ei? Daca federatia vrea ca meciul sa se dispute in alta parte, de ce se opun? Nu mi se pare normal ca ei sa fie atat de avantajati. Inaintea cupei, ei joaca vineri acasa cu Farul, iar noi evoluam duminica la Vaslui. Trebuie sa strabatem peste 1.000 de km de la Est la Vest. Pandurii va avea aproape o saptamana sa pregateasca meciul", a declarat ieri managerul general al Universitatii, Ilie Balaci. Ieri, in cursul dupa-amiezii, Antena 1 a acceptat sa deplaseze carul pana la Targu-Jiu. In alta ordine de idei, gruparea din Banie a ridicat ieri supendarea lui Andrei Ionescu, care este bun de joc pentru partida cu FC Vaslui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.