" Nu vreau sa mai vorbesc despre meciul cu Dinamo. Sunt suparat!", au fost cuvintele lui Radu Ciobanu , a doua zi dupa infrangerea cu 5-2. Mai mult, fotbalistul a ajuns, imediat dupa partida, la spital, unde i s-au pus cinci copci. In minutul 13, el
" Nu vreau sa mai vorbesc despre meciul cu Dinamo. Sunt suparat!", au fost cuvintele lui Radu Ciobanu , a doua zi dupa infrangerea cu 5-2. Mai mult, fotbalistul a ajuns, imediat dupa partida, la spital, unde i s-au pus cinci copci. In minutul 13, el s-a lovit cap in cap cu Onut. Ciobanu are, insa, si alte motive de suparare. Atat el, cat si fostul dinamovist, Bogdan Onut, au fost luati in colimator de catre Gheorghe Nichita. Primarul Iasiului ar fi spus despre cei doi fundasi ca "Nu au valoare sa joace cu Dinamo, ci doar cu Mioveniul, Buzaul, Vasluiul...". In apararea lor a sarit antrenorul Ionut Popa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.