Mass-media locala din Caransebes a facut public un document din care rezulta ca actualul primar al orasului ar fi fost colaborator al Securitatii. Marcel Vela a fost recrutat pe 18 februarie 1987 si a fost incadrat ca „agent incasator“.<
Mass-media locala din Caransebes a facut public un document din care rezulta ca actualul primar al orasului ar fi fost colaborator al Securitatii. Marcel Vela a fost recrutat pe 18 februarie 1987 si a fost incadrat ca „agent incasator“.

Primarul Caransebesului, Marcel Vela (foto), a fost colaborator al fostei Securitati, fiind recrutat cu doi ani inainte de Revolutie. Aceasta este concluzia la care au ajuns ziaristii din presa locala, care au descoperit angajamentul primarului Vela. Din documentul cu pricina reiese ca edilul urma sa se ocupe de turistii straini, iar ofiterul de legatura cu care trebuia sa corespondeze era un anume Ion Jurca. In momentul aparitiei acestui document, primaria din Caransebes a luat foc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.