Primarul de Botosani, Catalin Flutur, este din ce in ce mai dorit de partidele politice ca viitor candidat la alegerile locale din 2008. Dupa ce PLD, cu care edilul simpatizeaza, l-a dat drept candidat din partea formatiunii, PNL a anuntat, vineri, i
Primarul de Botosani, Catalin Flutur, este din ce in ce mai dorit de partidele politice ca viitor candidat la alegerile locale din 2008. Dupa ce PLD, cu care edilul simpatizeaza, l-a dat drept candidat din partea formatiunii, PNL a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa ca intentioneaza sa-i faca o propunere primarului avand in vedere ca este inca membru PNL. Liderul liberal Liviu Campanu a declarat ca va purta o "discutie barbateasca" cu primarul Catalin Flutur, prin care va incerca sa-l convinga sa aleaga partidul condus de Tariceanu. Primarul nu a raspuns provocarii lansate de liberalii sustinand ca va accepta orice discutie, dar a lasat sa se intealaga ca decizia ii va apartine si nu se va lasa influentat.
Replica pentru liberalii botosaneni a venit insa din partea PLD, care sustine in continuare ca primarul Flutur este candidatul lor la alegerile de anul viitor. Mai mult, vicepresedintele PLD Mihai Tabuleac i-a cerut lui Flutur sa-si faca cunoscuta pozitia avand in vedere ca pana la alegerile locale de anul viitor nu mai este foarte mult timp. "Noi speram ca domnul primar Catalin Flutur sa candideze pentru PLD pentru ca a semnat actele de constituire a partidului ca simpatizant. Dorim sa actioneze si in fapt nu doar declarativ. Nu ne-a raspuns daca o va face, dar nici nu ne-a oferit o promisiune si avem nevoie de acest lucru pentru ca timpul trece", a declarat Mihai Tabuleac.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.