Edilul Municipiului Pascani, Neculai Ratoi, si primarul comunei Vanatori din imediata vecinatate a Pascaniului au fost amendati cu cate 10.000 de RON fiecare pentru tergiversarea dosarelor de fond funciar si neaplicarea legii proprietatii. Primarul N
Edilul Municipiului Pascani, Neculai Ratoi, si primarul comunei Vanatori din imediata vecinatate a Pascaniului au fost amendati cu cate 10.000 de RON fiecare pentru tergiversarea dosarelor de fond funciar si neaplicarea legii proprietatii. Primarul Neculai Ratoi (PSD), care conduce orasul Pascani de peste 20 ani, este "campion absolut" la nesolutionarea dosarelor de fond funciar, acesta avand peste 600 de dosare in aceasta situatie, in calitatea sa de presedinte al comisiei locale de fond funciar. Primarul din comuna Vanatori, Octav Popescu, a fost amendat in urma unei petitii adresate Prefecturii Iasi de un mostenitor al unui boier, care revendica 187 hectare de padure si 50 hectare teren agricol. >n urma unui control, reprezentantii Prefecturii au decis sa-l sanctioneze pe primarul comunal. "Amenda este absolut nedreapta. Sunt niste neintelegeri de natura birocratica, dar nici Prefectura si nici cetateanul nu vor sa inteleaga acest lucru. Am contestat deja amenda", a declarat primarul din Vanatori, Octav Popescu (PD).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.