Superlativele presei sportive vor fi alese la sfirsitul lunii noiembrie, in cadrul unei gale la Ateneul Roman.

Premiile "Ioan Chirila", pentru excelenta in presa sportiva, au ajuns la editia a treia. Pe 26 noiembrie, Ateneul Roman va
Superlativele presei sportive vor fi alese la sfirsitul lunii noiembrie, in cadrul unei gale la Ateneul Roman.

Premiile "Ioan Chirila", pentru excelenta in presa sportiva, au ajuns la editia a treia. Pe 26 noiembrie, Ateneul Roman va gazdui o noua gala in care vor fi premiati gazetarul anului, cel mai bun editorialist, cel mai bun reporter, cel mai bun fotoreporter, cel mai bun comentator radio si TV, cel mai bun autor de carte sportiva si sportivul anului. "Vor accede la ele doar aceia care nu si-au comercializat scrisul, aceia care incearca sa schimbe lumea fara incrincenare, cu zimbetul pe buze, aceia nascuti din mantaua lui Ioan Chirila. Cu fiecare editie, se va reaseza scara valorilor, fiecare gazetar de sport va avea dreptul sa spere la o nominalizare, in masura in care va indeplini conditiile de mai sus", spune Iarina Demian, sotia lui Ioan Chirila. Pentru a inlatura eventualele contestatii, organizatorii "Fundatia artEST" si "Agentia de Vise" au modificat regulamentul, nominalizatii fiind alesi de "artEST", de 34 de institutii media din presa centrala si 12 din cea regionala, care nu vor avea voie sa numeasca jurnalisti proprii, si de 15 personalitati publice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.