Teatrul Odeon isi redeschide portile stagiunii vineri, 21 septembrie, cu o premiera: spectacolul "Ultima femeie a señorului Juan", de Leonid Juhovitki, in regia lui Vla­di­mir Granov. "Piesa asta e o cap­o&
Teatrul Odeon isi redeschide portile stagiunii vineri, 21 septembrie, cu o premiera: spectacolul "Ultima femeie a señorului Juan", de Leonid Juhovitki, in regia lui Vla­di­mir Granov. "Piesa asta e o cap­o­do­pe­­ra!", spune Florin Zamfirescu, detinatorul rolului principal.  NOUTATI. Repertoriul Ode­o­nu­lui este unul de foarte buna calita­te. Imediat dupa "Ultima femeiea€¦" incep repetitiile pentru "Emilia Ga­lo­tti", de G.E. Lessing, in regia lui Radu Alexandru Nica. Directorul teatrului, Dorina Lazar, afirma ca spectacolul va fi o bi­nevenita confruntare cu teatrul clasic. Urmeaza alte doua spectacole: "Doamna de la Maxim" - regia Alexandru Dabija - si "Epopeea lui Ghilgames", in vizi­u­nea regizorala a lui Dragos Gal­go­tiu. Vara a fost pentru colectivul Ode­onului una presarata cu turnee incununate de succes. La fel se anun­ta si aceasta toamna. Dupa Paris, urmeaza, la 29 octombrie, Kosovo, apoi Avignon, o invitatie in Ungaria si, la iarna, Londra. Sambata seara, in cadrul Noptilor Albe, accesul la cea de-a doua reprezentatie a premi­e­rei va fi liber, dupa care urmeaza, in fata teatrului, Milonga Publica, un happening stradal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.