Spectacolul "Ionesco - Cinci piese scurte", pe care Tea­trul Odeon l-a prezentat recent la Théatre de la Huchette din Paris, va fi jucat anul viitor, timp de o luna, la Festivalul Avignon, sectiunea OFF, a declarat Dorina Laza
Spectacolul "Ionesco - Cinci piese scurte", pe care Tea­trul Odeon l-a prezentat recent la Théatre de la Huchette din Paris, va fi jucat anul viitor, timp de o luna, la Festivalul Avignon, sectiunea OFF, a declarat Dorina Lazar. Decizia a fost luata in urma succesului de care s-a bucurat spectacolul la Paris, unde piesele lui Eu­gene Io­nesco se joaca de 50 de ani fara intrerupere. Dorina Lazar a discutat recent cu noua conducere a celebrului Teatru Odeon din Paris in vederea organizarii unei asociatii a tea­trelor Odeon din intreaga lume. Ea s-a aratat incan­tata ca spectatorii francezi au venit sa vada spectacolul ro­ma­nesc, pe scena unde s-a montat pentru prima data o pie­sa de Ionesco. Pentru succesul de care se bu­cu­ra teatrul pe care il conduce, Jurnalul National o declara pe Dorina Lazar "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.