Pentru a doua oara in cateva zile, Simpson a fost arestat in hotelul cazinoului Palace Station, unde s-a produs un jaf de suveniruri sportive. Fostul fotbalist a fost apoi transferat, cu catuse, la centrul de detentie din Clark si si-a petrecut noapt
Pentru a doua oara in cateva zile, Simpson a fost arestat in hotelul cazinoului Palace Station, unde s-a produs un jaf de suveniruri sportive. Fostul fotbalist a fost apoi transferat, cu catuse, la centrul de detentie din Clark si si-a petrecut noaptea la inchisoare. Un ofiter de politie a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Simpson este acuzat de furt, agresiune si complot la jaf armat. El urmeaza sa fie dus in fata justitiei in urmatoarele 48 de ore. Daca este gasit vinovat, O.J Simpson ar putea fi condamnat la ani multi de inchisoare, fiecare cap de acuzare fiind pasibil de o pedeapsa ce poate merge pana la 30 de ani de detentie.
Fostul sportiv a fost deja interogat, joi seara, in acelasi caz, fiind apoi eliberat fara a fi inculpat. Intr-un interviu acordat cotidianului Los Angeles Times de duminica, Simpson a afirmat ca nu a facut nimic. Potrivit CNN, el se afla in oras pentru a asista la o nunta. Simpson a explicat ca s-a dus la cazinoul hotelului alaturi de prieteni, pentru a recupera lucruri personale de la un colectionar si un vanzator de suveniruri, printre care se aflau si fotografii facute de fosta sa sotie, Nicole Brown. Simpson a negat ca el sau cineva din grupul sau ar fi fost inarmat. "Sunt O.J. Simpson! Cum credeti ca voi fura de la cineva si voi pleca? Incercati sa intelegeti. Este vorba de cineva care vrea sa-si recupereze lucrurile. Atata tot. Nu este un furt", a spus Simpson. Al doilea barbat arestat este Walter Alexander. Presupusa victima, Alfred Beardsley, a declarat pentru site-ul TMZ sa Simpson si un grup de barbati au intrat in camera sa, pretinzand ca sunt clienti. Cei doi barbati care il insoteau pe Simpson au scos armele. Nicole Brown, fosta sotie al lui O.J. Simpson, si prietenul sau Ron Goldman au fost gasiti injunghiati la 12 iunie 1994 la Los Angeles. Anul urmator, O.J. Simpson a fost achitat in acest caz. Simpson, in varsta de 60 de ani, si-a sustinut tot timpul nevinovatia. Nici un alt suspect nu a fost judecat. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.