Bernard Kouchner (foto), seful diplomatiei franceze, a declarat ca lumea trebuie sa se pregateasca „de ce e mai rau“, adica de posibilitatea unui razboi cu Iranul, cerand aplicarea de noi sanctiuni europene si continuarea negocierilor cu
Bernard Kouchner (foto), seful diplomatiei franceze, a declarat ca lumea trebuie sa se pregateasca „de ce e mai rau“, adica de posibilitatea unui razboi cu Iranul, cerand aplicarea de noi sanctiuni europene si continuarea negocierilor cu Teheranul, relateaza AFP. Intrebat la ce se refera, el a raspuns fara menajamente diplomatice: „este vorba de razboi“. „Nu acceptam construirea unei bombe atomice pentru ca ar pune in pericol intreaga omenire“, a spus ministrul. „Am decis, pe parcursul continuarii negocierilor, pregatirea de noi sanctiuni, ale Uniunii Europene. Prietenii nostri germani au venit cu aceasta propunere“, a adaugat acesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.