Ieri s-a deschis oficial anul scolar si pentru familia Stoica. Chiar daca are serviciul la Urziceni, acolo unde este presedinte al clubului Unirea, "Meme" si-a rezervat dimineata pentru fiica sa. Teodora Stoica a spus "prezent", in prima zi a cursur
Ieri s-a deschis oficial anul scolar si pentru familia Stoica. Chiar daca are serviciul la Urziceni, acolo unde este presedinte al clubului Unirea, "Meme" si-a rezervat dimineata pentru fiica sa. Teodora Stoica a spus "prezent", in prima zi a cursurilor in noul an al Scolii Europene din Cartierul Pajura. Institutia particulara este una de prestigiu, taxa anuala fiind de 5.150 de euro. In curtea scolii, "Meme" a dat nas in nas cu Robert Turcescu (foto jos), un tatic fericit la vederea "boboacei" sale, Ioana. Oficialul Unirii a zabovit o ora la serbarea de intampinare a invataceilor, dupa care si-a indreptat atentia catre Urziceni. Doar are de condus echipa care se afla pe locul patru in campionat. Si noua masina, un Mitsubishi Pajero (foto sus).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.