Sosit la Praga, in fruntea delegatiei echipei Steaua, Gigi Becali a debordat optimism chiar de la aterizarea pe aeroport. Pentru meciul cu Slavia, din Grupa H a Champions League, Becali a pronosticat un 2-0 in favorea echipei pregatite de Hagi. La pl
Sosit la Praga, in fruntea delegatiei echipei Steaua, Gigi Becali a debordat optimism chiar de la aterizarea pe aeroport. Pentru meciul cu Slavia, din Grupa H a Champions League, Becali a pronosticat un 2-0 in favorea echipei pregatite de Hagi. La plecarea din Romania Gigi Becali a evitat sa se intalneasca cu Hagi pe aeroport. Patronul Steaua a ajuns la aeroport cu doar cinci minute inainte ca aeronava care transporta delegatia stelista sa decoleze. PREGATIRE ROMANEASCA. ''Daca am venit eu, credeti ca pot pleca invins? Stati linistiti, daca sunt eu aici nu se poate obtine decat victoria. Nu conteaza cine o sa dea gol. O sa fie 2-0 pentru noi', a declarat patronul clubului din Ghencea. Steaua a sosit la Praga, la ora 11,00, la un terminal pentru zboruri private si delegatia a fost intampinata de ziaristi romani, cehi si de cativa vanatori de autografe, inarmati cu albume si cu fotografiile stelistilor. La bordul unui autocar, jucatorii s-au deplasat apoi la Hotel Praha. Becali a precizat ca inca nu stie ce echipa va alinia Steaua in meciul cu Slavia, dar si-a reiterat dorinta ca anumiti jucatori, precum Dorel Zaharia si Golanski, sa nu intre in primul '11'. 'Zaharia nu va juca, iar in fata vor fi Victoras Iacob sau Neaga. Rada este indispensabil de acum. Golanski va sta pe banca. El poate sa fie un mare jucator, dar in viitor. Golanski nu este pregatit inca de Steaua. La Steaua, ca sa joci trebuie sa ai pregatire, nu poloneza, pregatire romaneasca'.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.