Seful Departamentului pentru Afaceri Europene Adrian Ciocanea i-a atacat, ieri, intr-o conferinta de presa, pe liderii PSD, acuzandu-i ca nu colaboreaza pentru definitivarea strategiei nationale postaderare. „Grupul de lucru format din partide
Seful Departamentului pentru Afaceri Europene Adrian Ciocanea i-a atacat, ieri, intr-o conferinta de presa, pe liderii PSD, acuzandu-i ca nu colaboreaza pentru definitivarea strategiei nationale postaderare. „Grupul de lucru format din partidele politice, partenerii sociali si Academia Romana ar fi recunoscator PSD daca ne-ar impartasi opinii cu privire la aceasta strategie, avand in vedere participarea PSD la grupul de lucru, contributiile PSD la grupul de lucru si faptul ca, la solicitarea dumnealor, asteptam de trei luni sa ne spuna daca aceasta strategie este buna sau nu“, a declarat Ciocanea, conform Mediafax. El a mai declarat ca, in lipsa acestor opinii, nu poate definitiva si lansa strategia postaderare. „Fara o astfel de opinie, nu pot sa spun decat ca PSD nu este interesat de aceasta strategie decat in planul imaginii, ceea ce ar fi foarte trist.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.