>> Hipermarket-ul esteal doilea din tara, dupa cel din Bucuresti

Astazi se deschide cel mai mare hipermarket din oras, Auchan, inclus in European Retail Park Targu-Mures, care va cuprinde si un mall cu 100 de magazine si restaurante, un b
>> Hipermarket-ul esteal doilea din tara, dupa cel din Bucuresti

Astazi se deschide cel mai mare hipermarket din oras, Auchan, inclus in European Retail Park Targu-Mures, care va cuprinde si un mall cu 100 de magazine si restaurante, un bricolaj Baumax, un magazin de mobila si un centru Media Galaxy. Pentru constructia si echiparea magazinului, Auchan a investit 40 de milioane de euro.
Hipermarketul are o suprafata de vanzare de 8.500 de mp, 40 de case de marcat si o parcare cu 1.600 de locuri. Reprezentantii companiei spun ca oferta este de 45.000 de produse din toate domeniile, toate la preturi mici.
"Preturi mici in fiecare zi si o echipa de 450 de profesionisti la dispozitia clientilor, aceasta va fi hipermarketul Auchan Targu-Mures, dar, in acelasi timp, si un magazin practic, cu spatii largi intre rafturi, alei incapatoare, rapiditate in servirea clientilor", a declarat ieri Leonard Nistor, directorul hipermarketului de la Targu-Mures, cu prilejul inaugurarii oficiale a acestuia.
Precizam ca pe langa hipermarket, prin divizia sa care se ocupa de administrarea centrelor comerciale, Auchan ofera targumuresenilor si un ansamblu de 15 magazine si servicii, printre care: Nokia, Internity, Zoomania, Adam's, Inmedio, Centrofarm si BRD.
"Momentul deschiderii de la Targu-Mures este unul reprezentativ pentru noi, deoarece marcheaza inceputul derularii planului nostru ambitios de expansiune", a spus la randul lui Regis Mougel, directorul general Auchan Romania, prezent ieri la Targu-Mures.
Auchan va inaugura anul acesta hipermarket-uri in Cluj-Napoca si Pitesti, iar pentru anii urmatori ritmul prevazut de deschideri este de 3-4 hipermarketuri pe an.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.