Cristina, clasa a XII-a "La deschiderea anului scolar am vrut o tinuta mai deosebita si am ales o rochie de firma" Anda Si Ana, clasa a XI-a, prefera sa poarte tinute comode, dar sofisticate Madalina, clasa a XI-a "Tinuta pe care o port m-a costat,
Cristina, clasa a XII-a "La deschiderea anului scolar am vrut o tinuta mai deosebita si am ales o rochie de firma" Anda Si Ana, clasa a XI-a, prefera sa poarte tinute comode, dar sofisticate Madalina, clasa a XI-a "Tinuta pe care o port m-a costat, in total, aproximativ 1.000 de lei" La moda. Adolescentii si-au scos din sifoniere ultimele achizitii vestimentare de la firme de renume Prima de zi de scoala a fost pentru elevii de la liceele din centrul Capitalei o buna ocazie de a-si etala, ca la o prezentare de moda, noile achizitii vestimentare din colectiile de toamna. Pentru festivitatea de deschidere, adolescentii s-au aranjat la patru ace. Cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, majoritatea s-a orientat spre haine de firme, la preturi pe masura. Curele late, jeansi mulati, genti in ton cu ultimele tendinte sunt numai cateva din piesele "de rezistenta" ale garderobei unei eleve de liceu. Madalina Toma, eleva in clasa a XI-a la Liceul I.L. Caragiale, ne-a marturisit ca, pentru deschiderea noului an scolar, a scos din sifonier o bluza achizitionata recent cu 100 de lei si o pereche de jeansi, care a costat 300 de lei. Tot cu 300 de lei si-a cumparat, din Italia, pantofii. Cu tot cu accesorii, geanta, curea si bujuterii, ajungem la un total de peste 1.000 de lei. Dupa acelasi "tipar" s-a pregatit de scoala si Anda Alexoaie, colega Madalinei. Fata a scos din buzunar nu mai putin de 700 de lei, dar a meritat, pentru ca s-a innoit din cap pana in picioare. Cu aproape 600 de lei, Cristina, eleva in clasa a XII-a, a reusit sa-si cumpere o rochie, o pereche de pantofi si o geanta, toate, bineinteles, de firma.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.