Romania va juca in aceasta seara impotriva Scotiei (ora 22, TVR2) a doua sa partida la Campionatul Mondial de rugby, ce se desfasoara in principal in Franta, dar si in Scotia sau Tara Galilor. Este un meci decisiv pentru noi in tentativa de a ocupa p
Romania va juca in aceasta seara impotriva Scotiei (ora 22, TVR2) a doua sa partida la Campionatul Mondial de rugby, ce se desfasoara in principal in Franta, dar si in Scotia sau Tara Galilor. Este un meci decisiv pentru noi in tentativa de a ocupa pozitia a treia a grupei.

Pe cat de necesara ne este victoria, pe atat de greu ne va fi sa o obtinem, scotienii fiind de departe favoritii disputei, mai ales ca meciul are loc chiar la Edinburgh, pe stadionul Murrayfield. Cu toate acestea, managerul Romaniei, Robert Antonin, spune in continuare ca obiectivul reprezentativei noastre ramane obtinerea a doua victorii la Cupa Mondiala, unde in primul meci, cu Italia, romanii au fost invinsi, cu scorul de 24-18. "Obiectivul nostru era sa castigam doua meciuri. A ramas acelasi. Vrem sa batem Portugalia si sa facem un meci bun in Scotia. Vom merge pe Murrayfield fara presiune. Ii simt pe jucatori motivati sa reuseasca ceva. Infrangerea la diferenta mica din meciul cu Italia ne-a ridicat moralul. stim ce ne asteapta acolo, dar avem armele necesare pentru a face fata provocarii", a spus Antonin. Apoi, el a anuntat echipa de start pentru meciul cu Scotia, primul 15 ramanand neschimbat fata de cel de la intalnirea cu Italia. "Am decis sa dam credit acelorasi jucatori care au inceput in meciul cu Italia, pentru ca ne-am dat seama ca au dat maximul posibil pentru a castiga. Este cea mai buna echipa pe care o putem alinia", a declarat Robert Antonin. In meciul de la Edinburgh, romanii titulari vor fi Toderasc, Tincu, Bogdan Balan, Socol, Cristian Petre, Corodeanu, Manta, Tonita, Sarbu, Dimofte, Brezoianu, Gontineac, Csaba Gal, Fercu, Dumitras.

Euan Murray: O mare amenintare
Euan Murray, component al reprezentativei de rugby a Scotiei, crede ca meciul cu Romania va fi "o intalnire exploziva" si a precizat ca romanii vor reprezenta o mare amenintare pentru scotieni, informeaza The Scotsman. "Romania a pus in dificultate Italia, la meciul de miercuri seara, astfel ca va fi o mare amenintare pentru noi. Romanii vor fi odihniti si vor dori sa impresioneze pe Murrayfield, astfel ca va fi o intalnire exploziva", a spus Murray, care si-a exprimat speranta ca echipa Scotiei va fi sustinuta de un public numeros la meciul ce se va disputa la Edinburgh.
Meciul dintre Romania si Scotia, din grupa C a Cupei Mondiale de rugby, este programat marti, la ora 22.00.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.