Compania Cocor, care detine centrul comercial cu acelasi nume din centrul Capitalei, va stabili, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), valoarea dividendelor aferente anului trecut, nivelul brut propus de unul dintre actiona
Compania Cocor, care detine centrul comercial cu acelasi nume din centrul Capitalei, va stabili, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), valoarea dividendelor aferente anului trecut, nivelul brut propus de unul dintre actionari fiind de cinci lei pe actiune.


De asemenea, in cadrul AGEA, care se va desfasura pe 18 octombrie, va fi stabilita si data la care vor fi luati in calcul actionarii inregistrati pentru plata dividendelor, propunerea fiind pentru 2 noiembrie. Pentru primele sase luni ale anului, Cocor a raportat un profit net de 23,35 milioane de lei (7,45 milioane de euro), de 12 ori mai mare decat in aceeasi perioada din 2006, obtinut in principal din vanzarea de actiuni la mai multe societati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.