Ministerul Muncii, condus de liberalul Paul Pacuraru , va propune guvernului ca institutiile publice sa nu mai acorde angajatilor tichete de masa in anul 2008, pentru mentinerea cheltuielilor bugetare la un nivel care sa permita respectarea angajame
Ministerul Muncii, condus de liberalul Paul Pacuraru , va propune guvernului ca institutiile publice sa nu mai acorde angajatilor tichete de masa in anul 2008, pentru mentinerea cheltuielilor bugetare la un nivel care sa permita respectarea angajamentelor interne si internationale, inclusiv in ceea ce priveste deficitul bugetar. Eliminarea tichetelor de masa va fi prezentata guvernului sub forma unei ordonante de urgenta privind cheltuielile de personal, au declarat, pentru Mediafax, surse ministeriale. Proiectul de act normativ a fost deja avizat de ministrul Economiei si Finantelor si de cel al Justitiei, au precizat sursele citate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.