Preferinte. Daca Traian Basescu a avut restaurantul Golden Blitz ca loc de pus la cale marile lovituri politice, intre pahare de vin si fripturi barosane, Geoana comp. au hotelul Confort, unde s-au luat deciziile majore si inca se vor mai lua, cel p
Preferinte. Daca Traian Basescu a avut restaurantul Golden Blitz ca loc de pus la cale marile lovituri politice, intre pahare de vin si fripturi barosane, Geoana comp. au hotelul Confort, unde s-au luat deciziile majore si inca se vor mai lua, cel putin un timp Hotelul Confort, din Otopeni, este un loc in care s-a scris istorie. Pe 15 martie 2006, dintr-o sala a acestui hotel a fost trimis in rezerva fostul premier Adrian Nastase, pe atunci presedinte executiv al PSD, astazi simplu membru al partidului, amenintat chiar cu excluderea din formatiunea pe care a condus-o timp de patru ani. Acum este randul hotelului Confort din zona Traian a Capitalei sa fie martorul unei noi confruntari intre Adrian Nastase, alaturi de Ion Iliescu, disidentii din PSD, si fidelii lui Mircea Geoana. Lacasul masonilor Hotelul Confort din Otopeni a devenit celebru, la mijlocul lunii martie a anului trecut, pentru ca atunci, intr-o sedinta prelungita care avea sa fie poreclita "noaptea cutitelor lungi", Adrian Nastase a pierdut sprijinul filialelor partidului si a fost nevoit sa demisioneze din functia de presedinte executiv al partidului. Culmea, la numai cativa metri de sala "Aurel Vlaicu", unde a avut loc atunci indepartarea lui Adrian Nastase, se afla sediul unei loje masonice. E vorba de o sala inchiriata permanent de hotel desfasurarii activitatii acestei loje. Acum, istoria pare sa se repete tot intr-un hotel Confort, numai ca in cel din zona Traian din Capitala. Aici, dupa cum v-am informat inca de saptamana trecuta, Geoana ii aduna de cateva zile pe liderii locali ai PSD pentru a le cere sa se desolidarizeze de Nastase si de Iliescu si sa le atraga atentia acestora ca ii paste excluderea din partid daca mai contrazic actuala conducere a formatiunii politice. Maine are loc, la Confort, Comitetul executiv al PSD care pregateste un avertisment pentru cei doi rebeli. In felul acesta, numele de Confort devine sinonim cu locul in care se decide soarta PSD. Proprietar de Top 300 Dar cui apartine Golden Blitz-ul PSD? Proprietarul hotelurilor Confort, Robert Negoita (foto medalion), este si el legat de PSD. La numai 31 de ani, Robert este vicepresedintele organizatiei Tineretului Social-Democrat si a candidat, in martie 2007, la sefia PSD Bucuresti impotriva lui Marian Vanghelie. Este un om de afaceri prosper, fiind inclus in Top 300, alaturi de fratele sau Ionut Negoita, cu o avere estimata la 30-35 de milioane de dolari. (B.T. I.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.