CFR Cluj a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Farul Constanta, in etapa a VII-a a Ligii I, si a devenit liderul campionatului. CFR Cluj a deschis scorul in minutul 34, atunci cand Fabbiani a preluat mingea cu spatele in interiorul
CFR Cluj a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Farul Constanta, in etapa a VII-a a Ligii I, si a devenit liderul campionatului. CFR Cluj a deschis scorul in minutul 34, atunci cand Fabbiani a preluat mingea cu spatele in interiorul careului advers, a pivotat si a sutat in vinclul portii aparate de Curca. In minutul 54, Semedo a centrat de pe partea dreapta si Fabbiani a reluat spectaculos din coltul careului mic, sub bara transversala a constantenilor, ridicand scorul la 2-0. Cu cinci minute inainte de finalul partidei, galeria Farului a parasit stadionul.
Tehnicianul clujenilor, Ioan Andone, s-a aratat nemultumit de jocul formatiei sale. "Nu a fost o partida prea reusita pentru noi. Nu sunt multumit de calitatea jocului, mai ales in prima repriza. Le-am spus jucatorilor la pauza ca nu acesta e CFR si, in a doua parte, am jucat mai bine. Meciul a fost dominat de golurile lui Fabbiani, dar acesta nu a ajuns inca la adevarata sa valoare. Potentialul sau maxim il veti vedea din retur. La mine problema e ca am multi jucatori. Am 27 de fotbalisti care pot fi titulari si inaintea fiecarui meci noua dintre ei trebuie sa ramana acasa. E prima oara in cariera mea cand se intampla sa am un astfel de lot numeros", a spus Andone.
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, spera ca formatia sa sa ramana pe primul loc cat mai mult timp. "Sper sa tinem cat mai mult de acest loc, mai mult decat am tinut sezonul trecut de locul doi. Cred ca valoarea echipei noastre a facut diferenta", a spus Muresan.
Antrenorul formatiei Otelul Galati, Petre Grigoras, prezent la meciul de la Constanta, a afirmat ca echipa clujeana are sanse sa castige titlul de campioana. "Cred ca valoarea CFR-ului a fost incontestabila. O echipa puternica si care a demonstrat ca are sanse la titlu. Ne-a batut pe noi, a batut la Constanta si va bate si alte formatii", a precizat Grigoras.

Gloria Buziu - Urziceni 0-0
U Cluj - Gloria Bistriaa 2-2
Oaelul - Dacia Mioveni 3-1
U Craiova - UTA Arad 0-1
Poli 1921 - FC Vaslui 2-1
Poli Iaai - Dinamo 2-5
Farul - CFR Cluj 0-2
Ceahliul - Pandurii 2-1
Steaua - Rapid 0-0


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.