In timp ce unii tineri ajung la 28 de ani manageri de firma si chiar prefecti de judet, altii abia se apuca de scoala elementara. Este cazul a 52 de detinuti de la Penitenciarul Vaslui care au ales ca la aceasta varsta sa invete tainele abecedarului
In timp ce unii tineri ajung la 28 de ani manageri de firma si chiar prefecti de judet, altii abia se apuca de scoala elementara. Este cazul a 52 de detinuti de la Penitenciarul Vaslui care au ales ca la aceasta varsta sa invete tainele abecedarului. Multi urmeaza cursurile claselor primare si gimnaziale din penitenciar pentru a obtine o reducere de pedeapsa si ceva bani in contul personal. Pentru fiecare semestru absolvit, unui detinut i se taie cate 30 de zile din pedeapsa si primeste si echivalentul salariului minim pe economie, adica 430 de lei. De aceea, exista si o bataie foarte mare pe locurile de la scoala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.