Patronul Gigi Becali, in fruntea delegatiei echipei Steaua care a sosit marti pe aeroportul din Praga, s-a declarat increzator in succesul fotbalistilor sai in meciul de miercuri cu Slavia, din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal, si a pronosticat

Patronul Gigi Becali, in fruntea delegatiei echipei Steaua care a sosit marti pe aeroportul din Praga, s-a declarat increzator in succesul fotbalistilor sai in meciul de miercuri cu Slavia, din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal, si a pronosticat un scor de 2-0 in favoarea noastra.

''Daca am venit eu, credeti ca pot pleca invins? Stati linistiti, daca sunt eu aici nu se poate obtine decat victoria. Nu conteaza cine o sa dea gol. O sa fie 2-0 pentru noi', a declarat patronul clubului din Ghencea. Steaua a sosit la Praga, la ora 11,00, la un terminal pentru zboruri private si delegatia a fost intampinata de ziaristi romani, cehi si de cativa vanatori de autografe, inarmati cu albume si cu fotografiile stelistilor. La bordul unui autocar, jucatorii s-au deplasat apoi la Hotel Praha.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.