Andreea Irina Balan , fetita sotilor Stefan si Maricica Balan, cei doi focsaneni ce si-au pierdut viata in iunie 2006 intr-un groaznic accident de masina, a revenit, ieri, la scoala, dupa un an de pauza. Alaturi de ea au fost prezenti la ceremonia d
Andreea Irina Balan , fetita sotilor Stefan si Maricica Balan, cei doi focsaneni ce si-au pierdut viata in iunie 2006 intr-un groaznic accident de masina, a revenit, ieri, la scoala, dupa un an de pauza. Alaturi de ea au fost prezenti la ceremonia de la Scoala generala "Duiliu Zamfirescu", din Focsani, toti cei patru bunici. "Andreea va urma clasa a VIII-a impreuna cu noii sai colegi. A luptat mult in aceste luni si a invins", a declarat ieri, pentru CANCAN, Mariana Guzu, noua diriginta a fetitei. Pana la producerea cumplitului accident, Andreea era o fetita de nota 10, olimpica la romana, chimie si matematica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.