Reteaua Al-Queda face apel la actiuni "de exterminare colectiva" pentru a teroriza Occidentul, dezvaluie o inregistrare video, presupusa a fi realizata de reteaua terorista, transmisa de siteul islamist ekhlaas, imediat dupa comemorarea a sase ani de
Reteaua Al-Queda face apel la actiuni "de exterminare colectiva" pentru a teroriza Occidentul, dezvaluie o inregistrare video, presupusa a fi realizata de reteaua terorista, transmisa de siteul islamist ekhlaas, imediat dupa comemorarea a sase ani de la atentatele anti-americane din 11 septembrie 2001. "Trebuie sa ducem terorismul islamic in tarile Occidentului, pentru a-l transforma intr-un fenomen asemanator catastrofelor naturale", afirma o voce neidentificata in inregistrare. Mesajul contine si secvente din inregistrari audio ale liderului Al-Queda, Osama ben Laden, si ale adjunctului acestuia, egipteanul Ayman al-Zawahiri, precum si un fragment dintr-un mesaj video al lui Mustafa Abou Al-Yazid, banuit ca ar conduce organizatia din Afganistan a retelei teroriste. "America este in fruntea criminalilor care au comis crima crearii Israelului, crima care persista de 50 de ani. Iar natiunea islamului nu poate accepta continuarea acestei crime", afirma, la randul sau, Ayman al-Zawahiri, prezentat intr-un fragment dintr-un mesaj mai vechi, adresat poporului american.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.