Un imbold strengaresc a fost suficient pentru ca intemeitorii site-ului Planet Hiltron.com sa se apuce de cercetat...vedetele, scrie trud.ru. Ce au facut ei? Simplu. Au luat cateva vedete din lumea filmului si muzicii si s-au intrebat: Cum

Un imbold strengaresc a fost suficient pentru ca intemeitorii site-ului Planet Hiltron.com sa se apuce de cercetat...vedetele, scrie trud.ru. Ce au facut ei? Simplu. Au luat cateva vedete din lumea filmului si muzicii si s-au intrebat: Cum ar arata ele daca nu ar fi staruri?  IN OGLINDA. Autorii acestei cercetari hazlii sustin ca studiul este cat se poate de serios. Pentru a creiona cat mai concret imaginea unui star daca ar fi fost un om normal, au fost studiate atent inclusiv imagini ale rudelor si depistate toate predispunerile lor: chelie, obezitateetc. Aceste procese neplacute ar fi putut sa fie regasite inclusiv la vedete, daca ar fi trait o viata obisnuita si nu aveau atat de multa grija de propria imagine. Intra si vezi cateva paralele intre imaginea de azi si posibila imagine pe care ne-ar fi infatisat-o idolii nostri de pe ecrane sau pe pe scenele lumii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.