O rusoiaca si o americanca s-au duelat indirect pe teritoriul Germaniei pentru un milion de dolari. Razboiul s-a terminat cu un armistitiu, Elena Isinbaieva si Sanya Richards impartindu-si in final jackpot-ul de un milion de dolari pe care l-au obtin

O rusoiaca si o americanca s-au duelat indirect pe teritoriul Germaniei pentru un milion de dolari. Razboiul s-a terminat cu un armistitiu, Elena Isinbaieva si Sanya Richards impartindu-si in final jackpot-ul de un milion de dolari pe care l-au obtinut reusind, la Berlin, al saselea lor succes al sezonului in Golden League din tot atitea posibile. Isinbaieva, campioana mondiala si detinatoare a recordului mondial la saritura cu prajina, s-a impus si la Berlin, cu o saritura de 4,82 metri. De asemenea, in proba de 400 m, Richards a inregistrat cea mai buna performanta mondiala a sezonului, cu timpul de 49 de secunde si 27 de sutimi.

Richards, cistigatoare a jackpot-ului si in 2006, si Isinbaieva sint singurele doua atlete neinvinse pe tot decursul sezonului in Golden League.

Isinbaieva a sarit si mai mult in acest sezon

Sanya Richards a fost constanta


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.