Adus la Timisoara pentru a-l inlocui pe Ganea, slovenul Dejan Rusici a facut spectacol la prima partida oficiala in tricoul lui "Poli", marcand ambele goluri ale banatenilor in partida cu FC Vaslui. Incarcata artificial inca de saptamana
  Adus la Timisoara pentru a-l inlocui pe Ganea, slovenul Dejan Rusici a facut spectacol la prima partida oficiala in tricoul lui "Poli", marcand ambele goluri ale banatenilor in partida cu FC Vaslui. Incarcata artificial inca de saptamana trecuta, dupa invectivele pe care si le-au aruncat Marian Iancu si Adrian Porumboiu, partida de pe Bega n-a fost lipsita de incidente. Dupa ce gazdele au deschis scorul, elevii lui Dorinel Munteanu au egalat prin Ljubinkovici, care a transformat un penalty dictat complet aiurea de Sorin Corpodean. Pana la urma, acelasi Rusici a adus Timisoara in avantaj, marcand printr-o lovitura de cap. Dupa meci, jucatorul adus in urma cu doua saptamani s-a declarat fericit: "Nu pot sa cer mai mult decat atat, mai ales ca am castigat. Am fost foarte constienti de importanta unei victorii in acest meci. N-as fi reusit fara ajutorul echipei si al publicului. Trebuie sa recunosc ca arbitrii m-au enervat... Au fost cateva situatii foarte ciudate, dar asa sunt arbitrii peste tot, ei decid in teren si nu avem ce sa facem". La randul sau, antrenorul Dusan Uhrin jr s-a aratat multumit de ritmul meciului. "Ma bucur ca am avut numeroase ocazii si ca am mentinut un ritm bun. Jucatorii au respectat intocmai ceea ce le-am cerut", a spus tehnicianul ceh. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.