Cand un hot a vrut sa jefuiasca un orb intr-o gara din Germania, s-a gandit ca a dat peste cea mai inofensiva victima din cariera sa, relateaza presa britanica. Infractorul l-a vazut pe barbatul orb, care avea in jur de 33 de ani, stand in gara orasu
Cand un hot a vrut sa jefuiasca un orb intr-o gara din Germania, s-a gandit ca a dat peste cea mai inofensiva victima din cariera sa, relateaza presa britanica. Infractorul l-a vazut pe barbatul orb, care avea in jur de 33 de ani, stand in gara orasului Giessen si, observand ca nu era nimeni in jur, s-a gandit sa faca rost foarte usor de niste bani, a relatat Politia ulterior.
Intentionand sa-i fure tigarile victimei, hotul, care are 17 ani, l-a amenintat pe acesta si apoi l-a pocnit peste fata.
Din nefericire pentru agresor, victima pe care si-a ales-o nu era altcineva decat Michael Esser, fost campion mondial la judo. Inainte chiar sa-si dea seama ce i se intampla, jefuitorul s-a trezit trantit la pamant si tintuit locului pana la venirea Politiei. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.