La baza comportamentului dumneavoastra sta astazi dorinta de a invata, dar gandind prea intelectualizat, satisfactiile oferite de semeni si de lumea inconjuratoare tind sa se diminueze pe parcursul zilei. Aveti tendinta sa catalogati fiecare persoana, gest sau experienta senzitiva care va atinge. Aceasta poate conduce la plictiseala in relatiile umane, pentru ca fiecare persoana cu care veniti in contact devine obiect al criticii dumneavoastra. Spiritul logic, rational, lipsit de trairi subiective va va face sa priviti lucrurile unilateral, acordand atentie in mod special detaliilor.

Sunteti curiosi, plini de discernamant, controlati observatiile, trimitand mereu catre ratiune. Puteti deveni hipercritic daca sunteti incordat. In sinea dumneavoastra exista o filosofie idealista, elevata care va face sa credeti ca organizarea perfecta a amanuntelor va duce la perfectiunea intregului.

Este posibil ca versatilitatea intelectuala sa paleasca in fata spiritului carcotas si chitibusar. Incercati sa trasati un drum clar, sa renuntati la meticulozitatea maniaca care va caracterizeaza astazi, sa nu va pierdeti in detalii sau veti accentua serios t ensiunea nervoasa. Cinismul poate provoca reactii neplacute celor din jur.

Sfatul nostru este sa va detasati, sa va relaxati, sa priviti totul cu ochii filozofului!

Berbec

Va cenzurati puternic atitudinea si reactiile, si va revoltati daca senzatia nu corespunde valorii de varf. Va poate ofensa replica nediplomatica a unei persoane cu care lucrati sau maniera grosolana a unui sef de a va impune ceva. Fiind un model de toleranta si intelegere, veti reusi sa anihilati orice atitudine ostila, pentru ca nimeni nu vrea sa se lupte cu morile de vant. Puteti sa va indreptati sensibilitatea catre partener, catre arta sau preocupari elevate pentru a avea si o satisfactie sufleteasca.


Taur

Sunteti intr-o alerta permanenta, fie ca este vorba despre problemele profesionale, fie ca este vorba despre viata sentimentala. Posedati al saselea simt in relatia cu ceilalti, aproape intuiti ceea ce doresc partenerii sa va comunice. Nu reactionati insa negativ atunci cand simtiti ostilitate din partea mediului! Chiar si parerile divergente pot aduce o crestere, sunt inevitabile, de aceea este bine sa nu le amplificati.


Gemeni

Va simtiti atrasi de o persoana careia nu i-ati acordat prea mare importanta pana in prezent. Ar putea fi o relatie interesanta, caracterizata de un puternic schimb afectiv. Incercati sa fiti mai realisti, sa nu mai modificati realitatea dupa fictiunea dumneavoastra, ci sa modificati fictiunea in functie de realitate. In concluzie, toate caile va sunt deschise daca nu va lasati usor pacaliti. Vi se poate intampla sa treceti prin stari de plictiseala si de dezgust, dar nu va alertati, totul va fi trecator!

Rac

Va adaptati cu seninatate schimbarilor si puteti sa abordati cu usurinta tot ceea ce va leaga de trecut. Intelegeti foarte bine necesitatile dumneavoastra cat si pe ale celorlalti. Fata de partener afisati o atitudine enigmatica care este greu de patruns. Natura dumneavoastra rezervata si oarecum secreta intriga oamenii si ii incita in acelasi timp sa va cunoasca mai bine. Evitati cu diplomatie aceste tendinta si pastrati-va doar un minim de prieteni sau relatii!

Leu