Scotianul Ian Porterfield, selectioner al Armeniei din 2006, a incetat din viata, marti seara, la varsta de 61 de ani. Porterfield era bolnav de cancer la colon, informeaza site-ul oficial al UEFA. LEGENDA PENTRU SUNDERLAND. Porterfield oc

Scotianul Ian Porterfield, selectioner al Armeniei din 2006, a incetat din viata, marti seara, la varsta de 61 de ani. Porterfield era bolnav de cancer la colon, informeaza site-ul oficial al UEFA. LEGENDA PENTRU SUNDERLAND. Porterfield ocupa functia de selectioner al Armeniei din aprilie 2006, obtinand un rezultat remarcabil, scor 1-1, cu Portugalia, in grupa A a preliminariilor Euro-2008. Ian a mai antrenat echipe precum Sheffield United, Aberdeen, Reading, Chelsea, Zambia, Zimbabwe, Oman, Trinidad si Tobago si Busan I'Park. El ramane cunoscut in lumea fotbalului prin faptul ca, in 1973, a marcat golul victoriei pentru Sunderland in meciul cu Leeds United, din finala Cupei Angliei, provocand una din cele mai mari surprize din acea vreme. Astazi ar fi trebuit sa se dispute meciul dintre Azerbaidjan si Armenia, partida ce ar fi contat in cadrul preliminariilor pentru C.E. 2008. UEFA a anulat jocul din cauza disputelor politice dintre cele doua tari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.