Aproape 400 de grupari infractionale din 35 de tari, printre care se numara Bulgaria si Romania, opereaza in Spania, a anuntat ieri Ministerul de Interne spaniol, citat de publicatia Sofia Echo, potrivit Mediafax. Retelele de infractori din Bulgaria,
Aproape 400 de grupari infractionale din 35 de tari, printre care se numara Bulgaria si Romania, opereaza in Spania, a anuntat ieri Ministerul de Interne spaniol, citat de publicatia Sofia Echo, potrivit Mediafax. Retelele de infractori din Bulgaria, Romania, Columbia, Maroc, Albania, Nigeria, Franta si din tarile fostei Iugoslavii sunt cele mai active din Spania. Rusii sunt specializati in spalarea banilor care vin de la infractorii din Rusia. Celelalte grupari se ocupa cu trafic de droguri, furt de masini, jafuri armate si trafic de femei. In 2006, autoritatile spaniole au arestat 757 de persoane, dintre care numai 248 erau cetateni spanioli, potrivit cotidianului ABC.In urma acestor operatiuni, politia a confiscat 50 de tone de cocaina si 200 de kilograme de heroina. (DEI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.