Sebastian Stan Fostul goalkeeper al "ros-albastrilor", Vasili Hamutovski, a explicat starea de spirit a colegilor sai, inaintea importantului meci Belarus - Romania. Ex-sovieticii au intrat in cantonament de ieri-dimineata si vizeaza doar victoria i
Sebastian Stan Fostul goalkeeper al "ros-albastrilor", Vasili Hamutovski, a explicat starea de spirit a colegilor sai, inaintea importantului meci Belarus - Romania. Ex-sovieticii au intrat in cantonament de ieri-dimineata si vizeaza doar victoria in partida cu echipa noastra. "Hamu" va fi titular si vrea sa aiba cea mai buna prestatie la echipa nationala sambata seara. - Vasili, meciul cu Romania a intrat pe ultima suta de metri. - Azi ne-am prezentat in cantonament, dar inca nu a venit toata lumea. O sa fie greu pentru ambele echipe. Eu vreau sa joc cat mai bine contra Romaniei. - Ce rezultat dai pentru partida cu romanii? - E foarte importanta victoria acasa si sper sa luam trei puncte. Eu ii urez bafta Romaniei in orice meci, mai putin cel de pe 8 septembrie. - Vi s-a oferit vreo prima suplimentara? - Cine sa ne dea asa ceva? - Nu stiu... Bulgarii sau olandezii... - Ca sa va incurcam pe voi... Noi ne gandim numai la victorie. Nu pot sa vorbesc despre asta, pentru ca nu am auzit asa ceva. "Oficialii de la Tomsk s-au suparat pe mine!" - Cum iti merge la Tomsk? - Nu prea bine. Nu au vrut sa-mi dea drumul la meciul amical cu Israel. Eu am plecat si acum presedintele si antrenorul sunt foarte suparati pe mine. - De aceea nu ai fost titular cu Dinamo Moscova? - Da. Nici eu, nici Hrvoje Vejic, care s-a dus si el la echipa nationala. Eu asa am gandit ca e bine, pentru ca era un meci oficial. Nu o sa-mi mai prelungesc contractul cu Tomsk. - Ceva oferte ai? - Deocamdata nu vreau sa vorbesc despre oferte. In decembrie voi fi liber de contract si atunci ma voi concentra asupra asupra lor. - Pe Steaua ai mai urmarit-o? - Ma uit pe internet la rezultate. Am vazut ca a pierdut cu Unirea Urziceni in ultima etapa. - Familia ta ce mai face? Abia se obisnuise in Siberia... - Au fost cu mine la Tomsk in toata perioada. Acum le-am adus la Minsk (n.r., sotia sa, Svetlana, si fetita sa, Anna) deoarece urmatoarele luni vor fi foarte friguroase. - Nu este greu sa joci la temperaturi scazute? - Pai, din octombrie, temperatura o sa scada cam pana la -5 grade Celsius. Am jucat si la -15. Eu am stiut ca o sa joc in Siberia cand am semnat si nu am de ce sa ma plang.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.