Partidul Romania Mare (PRM) are informatii potrivit carora este posibil ca motiunea de cenzura anuntata de social-democrati sa nu mai fie depusa in Parlament, a declarat ieri liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor."Am discutat cu presedintele Part
Partidul Romania Mare (PRM) are informatii potrivit carora este posibil ca motiunea de cenzura anuntata de social-democrati sa nu mai fie depusa in Parlament, a declarat ieri liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor."Am discutat cu presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, despre motiunea de cenzura cu care s-a intors dintr-un anumit voiaj presedintele PSD, Mircea Geoana. Noi avem informatii ca sunt lupte si tensiuni grele in PSD si ca este foarte posibil sa nu mai fie depusa aceasta motiune" - a declarat liderul PRM.
El a reafirmat ca, daca Mircea Geoana "va face greseala sinucigasa de a depune motiunea de cenzura, ii va da o pasa de gol lui Traian Basescu, care de abia asteapta sa provoace alegeri anticipate".
"Traian Basescu va face cateva propuneri inacceptabile pentru a se ajunge la alegeri anticipate si, in conditiile in care duduie motoarele prin masina de frauda electorala a PD, va dati seama ce dezastru va fi. Ne intereseaza in cel mai inalt grad interesul national" - a spus Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, acesta a spus ca PRM sustine proiectele prioritare ale conservatorilor in Parlament, dar are rezerve fata de introducerea votului uninominal.
"A fost o intalnire utila cu presedintele PC, eram in tema cu propunerile pe care le face domnia sa. In proportie de 90 % are dreptate, rezerva noastra, a PRM, este fata de votul uninominal, un asemenea vot ar influenta oamenii cu bani foarte multi si ar spori confuzia existenta in electoratul romanesc", a precizat Vadim Tudor.
In opinia PRM, pluripartitismul, alaturi de libertatea de expresie, reprezinta cea mai importanta cucerire dupa decembrie 1989. "Viata partidelor politice nu s-a terminat. Hai sa zicem, in principiu, ca am fi de acord cu votul uninominal, dar sa nu se aplice in actualul ciclu electoral, ci dupa anul 2012", a spus liderul PRM.El a precizat ca PRM sustine diminuarea TVA la produsele alimentare de baza, precum si ajutorul ce ar trebui acordat chiriasilor "aruncati in strada" din casele nationalizate "de mafia rapace", ajutor dintr-un fond special care sa cuprinda, in principal, "banii luati pe privatizarile dubioase". "Sunt propuneri sanatoase, de bun simt, mie imi pare rau ca se acrediteaza ideea ca partidele considerate apriori ca fiind mici nu ar avea idei bune. Cele mai bune idei sunt in partidele care au mai putini membri si mai putini demnitari, dar au o cantitate de materie cenusie de mai buna calitate", a subliniat Vadim Tudor.Presedintele PRM a mai spus ca l-a sfatuit amical pe Dan Voiculescu sa nu se retraga din Parlament, "pentru a da satisfactie dusmanilor", si sa "ramana pe baricade, pentru ca mai sunt multe de facut".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.