Germania duce o politica de izolare fata de Polonia in cadrul UE, fara a lua in serios cooperarea cu Varsovia, a afirmat Mariusz Muszynski, responsabil cu relatiile germano-poloneze in cadrul Ministerului de Externe. Guvernul de la Berlin se fol
Germania duce o politica de izolare fata de Polonia in cadrul UE, fara a lua in serios cooperarea cu Varsovia, a afirmat Mariusz Muszynski, responsabil cu relatiile germano-poloneze in cadrul Ministerului de Externe.

Guvernul de la Berlin se foloseste de discutiile referitoare la noul tratat constitutional pentru a obtine o impartire con­venabila a puterii in Europa, a explicat Mariusz Muszynski, intr-un articol publicat in cotidianul "Handelsblatt". "Polonia si alte tari din Europa Centrala si de Est iau parte la constituirea tratatului numai in calitate de observatori", a mai precizat Muszynski, criticand "tactica penibila de izolare a Poloniei", dusa de Germania in ultimele luni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.