Primul ministru Calin PopescuTariceanu a declarat ieri, la Reuniunea anuala a diplomatiei romane, ca inflatia pentru 2007 va fi cea mai mica inregistrata de Romania si se va situa sub 4%. "Inflatia este cea mai mica avuta vreodata de Romania si se va
Primul ministru Calin PopescuTariceanu a declarat ieri, la Reuniunea anuala a diplomatiei romane, ca inflatia pentru 2007 va fi cea mai mica inregistrata de Romania si se va situa sub 4%. "Inflatia este cea mai mica avuta vreodata de Romania si se va situa sub 4% in acest an, dupa previziunile BNR", a precizat premierul. Seful Executivului a subliniat, cu aceasta ocazie, ca de la 1 ianuarie 2008 se va aplica si reducerea cu 6% a contributiilor la asigurarile sociale. Tinta de inflatie este de 4% in 2007, plus/minus un punct procentual, in timp ce proiectia de inflatie a BNR pentru 2007 a fost revizuita in crestere cu 0,2 puncte procentuale, de la 3,7% (proiectia din luna mai) la 3,9%. (A.P.O)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.