Cea de-a treia editie a Taberei Internationale Forum IT, eveniment aflat traditional sub auspiciile UNESCO si organizat cu sprijinul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si al Autoritatii Nationale pentru Tinere isi deschide astazi
Cea de-a treia editie a Taberei Internationale Forum IT, eveniment aflat traditional sub auspiciile UNESCO si organizat cu sprijinul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si al Autoritatii Nationale pentru Tinere isi deschide astazi portile fiind gazduita de Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" din Breaza. De-a lungul celor sase zile ale acestei a treia editii, pasionatii de tehnologii informatice si comunicatii vor avea posibilitatea de a participa la prezentari si conferinte, proiectii de film tehnic, dezbateri interactive, ateliere de presa IT&C, concursuri si activitati recreative, de socializare si team-building. Lucrarile fiecarei zile se difuzeaza live pe internet, utilizand solutia software autohtona Star Media Center, capabila de streaming de cea mai inalta calitate, inclusiv pentru telefonia mobila. Incepand cu aceasta editie, Forum IT deschide colaborarea cu diverse entitati din domeniul informatic de pe plan international, fie ele de educatie sau comerciale si care se afla in diverse forme de parteneriat cu ITC-ul romanesc. (Catalin Grosu)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.