Britanicii care se intorc la munca visand la plajele exotice unde s-au perpelit la soare, la cazinourile luxoase unde si-au tocat banii sau la muntii pe culmile carora si-au plimbat privirile asezati confortabil pe o veranda au de-acum un
  Britanicii care se intorc la munca visand la plajele exotice unde s-au perpelit la soare, la cazinourile luxoase unde si-au tocat banii sau la muntii pe culmile carora si-au plimbat privirile asezati confortabil pe o veranda au de-acum un ajutor divin la revenirea din concediu. Pentru le a preveni melancolia postvacanta, Biserica anglicana a publicat o serie de rugaciuni informeaza AFP.     RUGACIUNEA "TÃ…R-TÃ…R". De pilda, persoanele are locuiesc in suburbii si care se trezesc blocate intr-un tunel de metrou au la dispozitie o rugaciune special intocmita pentru a-i ajuta sa depaseasca momentul. O alta le poate fi de ajutor in conversatiile telefonice iritante de la birou si suna astfel: "Tatal nostru, fa ca urechea mea sa fie atenta si cuvintele mele sa fie binevoitoare atunci cand vorbesc cu aceasta persoana". Purtatorul de cuvant al Bisericii a declarat ca aceste rugaciuni nu banalizeaza mesajul Bisericii. "Este evident ca Biserica este interesata de subiecte internationale importante, dar credem ca Dumnezeu este interesat si de viata noastra cotidiana", a spus acesta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.