Ofiterii si procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi au decapitat o retea de trafic cu stupefiante ce actiona pe ruta Germania - Romania. Razvan Dia stefan (23 ani) si Alexa
Ofiterii si procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi au decapitat o retea de trafic cu stupefiante ce actiona pe ruta Germania - Romania. Razvan Dia stefan (23 ani) si Alexandru Loghin (23 ani) au fost retinuti, in baza unor ordonante, pentru comiterea infractiunii de trafic de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, cei doi si-au inceput activitatea in urma cu aproximativ doi ani. Acestia aveau o persoana in Germania care le trimitea, periodic, diferite cantitati de cannabis, prin intermediul serviciilor de coletarie. Pentru a nu fi prinsi, Loghin si amicul sau ridicau marfa dintr-o autogara situata tocmai in Ploiesti. >n urma cu cateva luni, activitatea celor doi a intrat in atentia autoritatilor. Dupa mai multe saptamani de filaje si interceptari telefonice, oamenii legii au organizat un flagrant reusind sa-i prinda pe cei doi in timp ce ridicau un pachet. "La perchezitie a fost descoperita cantitatea de 100 grame de cannabis, droguri ce urmau sa fie plasate in Iasi. Valoarea pe piata a drogurilor era de aproape 20.000 RON. >n cazul in care vor fi gasiti vinovati, cei doi risca sa primeasca o pedeapsa cuprinsa intre 3 si 15 ani de inchisoare", ne-a declarat unul dintre ofiterii sub acoperire care au lucrat la acest caz.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.