Resemnat. Fostul antrenor al lui Dinamo si-a adunat lucrurile personale din cantonament. A lasat camera libera pentru Walter Zenga, Razvan Lucescu sau Ladislau Boloni Sambata noaptea, dupa partida pierduta pe propriul teren cu Gloria Bistrita, Mirce
Resemnat. Fostul antrenor al lui Dinamo si-a adunat lucrurile personale din cantonament. A lasat camera libera pentru Walter Zenga, Razvan Lucescu sau Ladislau Boloni Sambata noaptea, dupa partida pierduta pe propriul teren cu Gloria Bistrita, Mircea Rednic si-a prezentat demisia Consiliului de Administratie. Gestul sau a fost extrem, dar niciunul dintre conducatorii dinamovisti nu a incercat sa-l opreasca. Dupa o duminica petrecuta in sanul familiei, Mircea Rednic s-a prezentat astazi la locul de cantonament al lui Dinamo pentru a-si lua lucrurile personale. A ajuns la Saftica singur, la volanul luxoasei sale masini, Audi Q7. Dupa mai bine de o ora de trebaluit in camera de cantonament, Rednic a plecat spre casa lui, situata in zona Dorobanti. Si-a sunat sotia in prealabil, iar doamna Rednic a iesit imediat in strada, la masina, pentru a-si ajuta sotul. Cei doi au facut multe drumuri spre casa. Gentile cu echipament, incaltamintea tip sport si alte haine au fost transportate in casa. A urmat o lada de vin italienesc, pe care antrenorul il consuma uneori seara, apoi a venit randul asternuturilor de pat si a pernei pe care le-a folosit in noptile cand dormea la cantonament. La Saftica, Rednic nu s-a intalnit cu niciunul dintre jucatorii sai, acestia avand liber pana astazi dimineata. In locul sau, actionarii incearca sa-i aduca pe Walter Zenga, Razvan Lucescu sau Ladislau Boloni. Tratativele cu viitorul antrenor nu se terminasera ieri seara, la ora de inchidere a editiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.