Apetit. O americanca de doar 47 de kilograme a dat gata 173 de aripioare de pui in 12 minute Sonya Thomas, in varsta de 40 de ani, din Alexandria, Statele Unite ale Americii, a demonstrat recent ca are un apetit de invidiat. Femeia a participat la F
Apetit. O americanca de doar 47 de kilograme a dat gata 173 de aripioare de pui in 12 minute Sonya Thomas, in varsta de 40 de ani, din Alexandria, Statele Unite ale Americii, a demonstrat recent ca are un apetit de invidiat. Femeia a participat la Festivalul National al Aripioarelor de Pui din Buffalo si a fost desemnata castigatoare absoluta dupa ce a reusit sa manance 173 de astfel de bucatele de carne, adica 2,35 kilograme, in doar 12 minute. Ceilalti 12 participanti, toti barbati, nu au avut nicio sansa in fata ei. "Pe buna dreptate, Sonya este preferata publicului", a declarat Brian Kahle, purtator de cuvant al ineditei competitii. "I-a facut de ras pe barbatii care au participat, alaturi de ea, la show. Uitati-va cum arata... are doar 47 de kilograme, iar tipii aceia sunt imensi", a adaugat Kahle. Hotdog, placinte si homari Faptul ca Sonya a devenit castigatoarea competitiei nu a fost chiar o surpriza. Femeia detine si recordul editiei din 2004 a festivalului, cand a consumat 161 de aripioare de pui in 12 minute. In plus, americanca si-a demonstrat apetitul si cu alte ocazii, cand a infulecat 37 de hotdogi in 12 minute, cinci kilograme de placinta cu branza in 9 minute si 44 de homari in 12 minute. Recordmenul mondial abosolut este, insa, Joey Chestnut, care, in luna mai, a reusit sa dea gata 3,4 kilograme de carne de pui in acelasi interval de timp.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.