Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au finalizat, ieri, motivarea sentintei prin care omul de afaceri sirian, Omar Hayssam, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru rapirea ziaristilor romani la Bagdad. In document se arata ca planul init
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au finalizat, ieri, motivarea sentintei prin care omul de afaceri sirian, Omar Hayssam, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru rapirea ziaristilor romani la Bagdad. In document se arata ca planul initial al rapirii prevedea ca ziaristii sa fie sechestrati doar cinci zile, dupa care ar fi fost eliberati la interventia "salvatoare" a lui Omar Hayssam. Potrivit instantei, la intocmirea planului rapirii a participat si Mohamad Munaf, cel care i-a condus pe ziaristi direct in mainile teroristilor. Omar Hayssam a fost condamnat pe 13 iunie, in lipsa, la 20 de ani de inchisoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.