Primarul din Ruginoasa, judetul Neamt, a gasit o cale originala de a eradica hotia din sanul institutiei administrative pe care o conduce, punandu-si salariatii sa jure cu mana pe Biblie ca nu sunt hoti. Dupa disparitia unor obiecte din incinta prim
Primarul din Ruginoasa, judetul Neamt, a gasit o cale originala de a eradica hotia din sanul institutiei administrative pe care o conduce, punandu-si salariatii sa jure cu mana pe Biblie ca nu sunt hoti. Dupa disparitia unor obiecte din incinta primariei, Gica Ciobanu a ales o metoda inedita pentru a-l face pe hot sa-si marturiseasca fapta. Banuind ca autorul furtului se afla printre functionarii din subordine, el i-a dus pe acestia la biserica locala si i-a pus sa jure in fata altarului ca nu au furat.

In urma cu doua zile, s-a constatat ca din magazia Primariei comunei Ruginoasa fusesera sustrase niste ustensile folosite in lucrarile de constructii, respectiv un flex electric si o masina de gaurit cu burghiele aferente cu tot. Intrucat nu fusesera depistate urme ale unei intrari prin efractie in respectiva magazie, primarul Gica Ciobanu (foto) a banuit ca obiectele fusesera furate de salariatii primariei, care aveau acces la cheile usii de la intrare. Decis sa-l faca pe hot sa-si marturiseasca furtul comis, el nu a apelat la sprijinul politiei, ci a recurs la o metoda mai putin obisnuita in astfel de situatii: aceea a declar arii nevinovatiei in fata lui Dumnezeu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.