Aglomeratie mare pe litoral... Printre partidele care, aproape de sfarsitul de sezon, au organizat scoli de pregatire pentru viata politica a tinerei generatii s-a aflat si PLD. Pentru a mai creste actiunile organizatiei Constanta, conducerea filiale
Aglomeratie mare pe litoral... Printre partidele care, aproape de sfarsitul de sezon, au organizat scoli de pregatire pentru viata politica a tinerei generatii s-a aflat si PLD. Pentru a mai creste actiunile organizatiei Constanta, conducerea filialei s-a inhamat la o treaba de Sisif, nu de alta, dar ca sa mai rupa nitel gura targului. Zbaterea a fost justificata de venirea pe litoral a liderilor nationali care astfel au avut posibilitatea, ca de altfel si adversarii politici, sa analizeze si sa critice ce mai este de criticat. Ar fi fost de asteptat ca liderul de la Constanta, unde mai pui si gazda pe deasupra, sa aiba un mesaj pentru tanara generatie, sa povesteasca cu ce se mananca politica in judet si sa dea drept exemplu filiala al carui presedinte este. Din gura lui Puppy nu au iesit, insa, decat foarte putine cuvinte de parca taraba la care erau de vanzare inchise. "Vrem sa intinerim partidul cat mai repede", a spus Mircea Iustian cursantilor, schimbul de maine, generatia care ne va salva. Mesajul s-a dorit mobilizator si plin de sperante pentru tinerii politicieni, nevoiti sa fie martori la spectacolul oferit cu generozitate de clasa politica romaneasca. Iustian a mai multumit cu caldura tuturor celor ce au facut ca acest eveniment sa fie posibil. Nu este necesar sa sapam prea mult ca sa ne dam seama ca mintile luminate ce s-au pus in slujba lui Mircea Iustian la Constanta sa fi prins din zbor ideea altora. Punerea in practica a fost iar o demonstratie a capacitatii de mobilizare asa cum s-a intamplat cu alte ocazii. A contat enorm faptul ca liderii partidului au raspuns invitatiei si au contribuit la reusita unei actiuni ce va fi trecuta cu majuscule in palmaresul organizatei judetene a PLD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.