In timp ce luau o cina romantica la lumina lumanarilor, Renee Zellweger si Paul McCartney au fost surprinsi de fotografi, starnind astfel noi speculatii privind o idila. Purtatorii de cuvant ai celor doi neaga insa acest lucru, chiar daca starul din
In timp ce luau o cina romantica la lumina lumanarilor, Renee Zellweger si Paul McCartney au fost surprinsi de fotografi, starnind astfel noi speculatii privind o idila. Purtatorii de cuvant ai celor doi neaga insa acest lucru, chiar daca starul din „Bridget Jones“, in varsta de 38 de ani, si cantaretul britanic, in varsta de 65 de ani, au cinat la un intim restaurant exclusivist din New York. Aceasta intalnire vine la o saptamana dupa ce starurile au fost surprinse in ipostaze intime in timpul unui concert din acelasi oras. Renee a ajuns prima la restaurant si a ales o masa langa semineu, iar dupa cateva minute i s-a alaturat si Sir Paul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.